Γλώσσα

Αλλαγές & Επιστροφές Προϊόντων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σε φόρμα κάνουμε αλλαγή του προϊόντος μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, μέσω μηνύματος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα info@horosimansi.com  ή τηλεφωνικώς στο 2310.783.795


Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας με κόστος μεταφορικών 5€ για την Ελλάδα ενώ η αλλαγή γίνεται μέσω Courier χέρι με χέρι. Σε περίπτωση αλλαγής δεν στέλνετε κάτι εσείς, μας ενημερώνετε και ρυθμίζουμε άμεσα εμείς την διαδικασία της αλλαγής

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα, επιστρέφετε τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης σε εσάς βαρύνουν την Εταιρεία μας, αρκεί να τηρείται ο τρόπος επιστροφής που περιγράφεται παρακάτω.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στόχος μας είναι να σας παραδίδει τα προϊόντα που ζητήσατε (παραγγείλατε) στη σωστή ποιότητα, ποσότητα και χρόνο ώστε πάντα να είστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας μαζί μας.

Συνεπώς, αν κάτι από τα παραπάνω δεν έχει τηρηθεί, τότε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό(+30)2310 783795 & 2310 785705, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00 (εκτός επίσημων αργιών)ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@horosimansi.com, για να μας ενημερώσετε. Εμείς, με βάση τους παρακάτω κανόνες αλλά κυρίως με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει με τη παραγγελία σας.

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που σας παραδόθηκε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Αν πρόκειται για ελάττωμα που διαπιστώθηκε αργότερα από την παράδοση και η συσκευασία δεν υπάρχει καθώς και αν η συσκευασία του προϊόντος παραλήφθηκε από τους διανομείς κατά την παράδοση του είδους, δεν απαιτείται η συσκευασία του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:

– Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον πελάτη ελαττώματος.

– Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Εταιρεία, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, ή αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, άλλως σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση, θα σας επιστρέφονται τα χρήματα της αρχικής αγοράς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή σας.

– Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας θα ενημερώσουμε την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί στη συνέχεια σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση την μεταξύ σας σύμβαση, χωρίς σχετική ευθύνη της Εταιρείας πλέον. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προαναφερόμενη σύμβαση.

– Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην Εταιρεία όσο και για την επαναπροώθηση σε εσάς του αντικατασταθέντος προϊόντος βαρύνουν εμάς.

– Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Σε περίπτωση αλλαγής λόγω μεγέθους ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας για να τον ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Η επιστροφή γίνεται υπό τις ακόλουθες απαραίτητες προϋποθέσεις:

– Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του, με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους.

– Δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία: πλύσιμο, μεταποίηση, λεκέδες, φθορά, κλπ.

– Κατά την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του προϊόντος (ζώνη, κουκούλα, κλπ.)

– Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής τα καλύπτει το κατάστημά μας. Αν ο πελάτης χρειαστεί επιπλέον αλλαγή τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν εκείνον.

5. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Σε περίπτωση που γίνει ταυτόχρονα αγορά ενός προϊόντος από το φυσικό και το ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει ήδη εξαντληθεί το προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο πελάτης που έχει κάνει την ηλεκτρονική αγορά ειδοποιείται αμεσα και γίνεται άμεση επιστροφή του ποσού που κατέβαλε.

 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων δεν στέλνετε κάτι εσείς, μας ενημερώνετε και ρυθμίζουμε άμεσα εμείς την διαδικασία επιστροφής χρημάτων σε αριθμό λογαριασμού τραπέζης που θα μας υποδείξετε . Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Χωροσήμανση

Σύγκριση Προϊόντων

{"one"=>"Επίλεξε 2 ή 3 προϊόντα για σύγκριση", "other"=>"{{ count }} από τα 3 προϊόντα επιλέχθηκαν"}

Επίλεξε το πρώτο προϊόν για σύγκριση

Επίλεξε το δεύτερο προϊόν για σύγκριση

Επίλεξε το τρίτο προϊόν για σύγκριση

Σύγκρινε